24.09.2015
Jan Hrabal

Adam Havlík měl dost času, místo blafáku umně střílel

PARDUBICE — Zvyšoval na 4:1 a radoval se nejen z důležitého momentu, ale ze své extraligové premiéry. Útočník Adam Havlík, který přišel na východ Čech ze Znojma, vstřelil svůj první gól v naší nejvyšší soutěži. I díky šikovnosti čtyřiadvacetiletého forvarda Dynamo porazilo silný celek Třince.

„Jel jsem s tím, že za mnou nikdo není, a tak jsem měl dostatek času. Na modré čáře jsem se podíval na brankáře, vždy jako první mě napadne blafák, málokdy střílím, ale všiml jsem si, že není extra vyjetý, a tak jsem vystřelil a povedlo se mi jej prostřelit,“ usmíval se útočník Pardubic.

Adam Havlík se na východě Čech dokonale zabydlel, dle svých slov je v Pardubicích velmi spokojený. „Cítím se zde velmi dobře. Nemám problém s tím, že tu trávím i svůj veškerý volný čas. Do Znojma to není zrovna nejblíže, a tak nemá moc cenu jezdit jen tak na otočku. Jsem tady se svou přítelkyní, bydlíme v jednom domě s Jakubem Svobodou, každý máme svůj byt, ale využíváme společnou zahradu, občas si zahrajeme ping pong nebo něco ugrilujeme, je to fajn. Určitě se nenudíme!“ řekl Adam Havlík.

Celý rozhovor, který vznikl i na základě dotazů fanoušků, s Adamem Havlíkem si budete moci přečíst v pátečním vydání magazínu PUK.