15.09.2015
Jan Hrabal

VIDEO: Děti na kurzu bruslení obdržely nové sety

PARDUBICE — V pondělí 14. září začal nový ročník kurzu bruslení hokejového klubu Dynamo Pardubice. Ty se konají vždy v pondělí a ve středu v podvečer v malé hale pardubické Tipsport areny.

Pro letošní sezonu připravil klub pro děti zajímavou novinku: první měsíc mohou do kurzu chodit zadarmo. Děcka si tak mohou vyzkoušet, zda je bruslení baví a zda jim vyhovuje termín, až poté mohou rodiče zaplatit celosezonní kurzovné ve výši 1500 korun.

Český svaz ledního hokeje

Český svaz ledního hokeje podporuje nábor nadějí.

Velkou radost dětem a peněženkám rodičů udělaly i nové hráčské sety bruslí, hokejek a přileb, které si účastníci kurzu mohli hned vyzkoušet.

Jejich širokou distribucí si Český svaz ledního hokeje klade za cíl pomoci hokejovým klubům s náborem nejmenších dětí a podpory práci v hokejové přípravce.

Obdobným způsobem byly hokejové minivýstroje distribuovány všem hokejovým klubům v České republice v již uplynulých sezonách. Po úspěšném mistrovství světa byla tato aktivita výrazně navýšena o větší počet dětských setů, který má snížit finanční zátěž rodičů, které chtějí, aby se jejich děti věnovaly lednímu hokeji.