31.07.2015
(HoH)

Pavel Rohlík: Laťku jsme posunuli opět o trochu výše

PARDUBICE — Před rokem přes sedmdesát, letos více než sto účastníků. Hokejová škola Dynama Pardubice má za sebou druhý ročník, během týdne si děti užily skvělý hokejový týden se spoustou i mimosportovní zábavy a mohly poznat život v tradičním hokejovém klubu.

„Věřím, že jsme vloni nastavenou laťku posunuli o trochu výše. Chceme v tom pokračovat i v příštích ročnících. Bylo velmi znát, že jsme angažovali více profesionálních trenérů, každá skupina měla více trenérů, kteří se mohli individuálně věnovat jednotlivcům,“ řekl ředitel Hokejové školy Dynama Pardubice Pavel Rohlík.

Každý den děti absolvovaly dva tréninky na ledě, mimo něj a další aktivity. „Chci poděkovat všem trenérům a organizačním pracovníkům, kteří se podíleli svým nasazením a stoprocentním přístupem na organizaci a průběhu hokejové školy. Nesmíme zapomenout ani na naše partnery, jež nám pomohli připravit pro děti i bohatý mimohokejový program,“ nechal se slyšet šéf hokejové školy.

„Doufám, že všichni účastníci spolu s rodiči byli spokojeni. Už nyní registrujeme zájem o třetí ročník, letošní účastníci budou mít svá místa rezervována. Uvítáme jakékoliv podněty na e-mailovou adresu skola@hcdynamo.cz, abychom za rok připravili pro děti ještě lepší týden,“ pokračoval Pavel Rohlík.

„Děti se zúčastnily besed s Alešem Hemským a Petrem Čáslavou, na autogramiádu dorazili hráči A týmu včetně Tomáše Rolinka, mladý Michael Špaček zase předával diplomy mladým hokejistům,“ uzavřel ředitel Hokejové školy Dynama Pardubice.