22.07.2015
Jan Hrabal

VIDEO: Už vyhlížím zápasy, těší se Tomáš Rolinek

PARDUBICE — Spolu s A týmem Dynama vyjel v pondělí na led také útočník Tomáš Rolinek. Poctivý dříč se na suchu připravoval sám, teď už opět brázdí led pardubické Tipsport areny, aby se co nejlépe nachystal na blížící se ročník, ve kterém Dynamo chce uspět v Lize mistrů a v Tipsport extralize.

„První trénink je vždycky těžký. Tělo si zvyká na jiný pohyb na ledě, je to něco jiného oproti kolu nebo posilovně. Vždy si beru na začátky starou výstroj včetně bruslí. Trenér nás informoval, že první týden bude volnější, abychom si nic nenatáhli a byli v klidu. Dělali jsme powerskating, ne žádná rychlostní cvičení, podle mě to byla dobrá volba,“ pověděl pardubický forvard.

Pardubice čeká první přípravný zápas za týden ve čtvrtek proti Mladé Boleslavi, mistrovský v sobotu 22. srpna 2015, kdy ve své hale přivítá švýcarský Davos. „Moc se těším, až začne sezona! Čas bez hokeje byl už poměrně dlouhý a každý milujeme zápasy. Už je vyhlížím a s nimi se také zkrátí délka tréninků po najetí na zápasový rytmus,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.