24.09.2014
(HoH)

Derby východočeských univerzit se pomalu blíží!

PARDUBICE — Východočeská hokejová derby ožila v minulé extraligové sezoně, kdy si to opět mezi sebou rozdávají Pardubice a Hradec Králové na ledové ploše v naší nejvyšší hokejové soutěži. Teď je tu ale pro všechno nová výzva – derby mezi Univerzitou Pardubice a Univerzitou Hradec Králové.

Oficiální internetové stránky: www.derbyuniverzit.cz

Přidej se i Ty: oficiální událost na facebooku

Historicky první derby obou východočeských univerzit uvidí pardubická ČEZ Arena ve středu 8. října 2014 od 18.00 hodin, hned po zápase se všichni přesuneme na afterparty do AFI Palace Pardubice! Buď u toho i ty!

U prvního souboje studentů obou univerzit nesmíš chybět, přijď podpořit svou školu, aby vyhrála DERBY!

Program univerzitního derby

  • 17.00 hodin: otevření ČEZ Areny
  • 18.00 hodin: začátek utkání
  • 21.00 hodin: začátek afterparty

Patronem univerzitního derby je legendární brankář Dominik Hašek, který pochází z Pardubic a studoval tehdejší Pedagogickou fakultu v Hradci Králové.
Lupen na univerzitní derby si můžeš koupit přímo ve škole, na pokladnách ČEZ Areny nebo online! Kup si balíček vstupenky na derby + afterparty a jdeš na hokej vlastně zadarmo!

V týmech smí nastoupit pouze hokejisté, kteří jsou studenty univerzity v akademickém roce 2014/2015. Pardubická univerzita může počítat i s extraligovým útočníkem Jaroslavem Moučkou, o rok utekla možnost nastoupit za svůj univerzitní tým Lukáši Radilovi, který zdárně dokončil inženýrské studium.

Univerzitní derby bude odehráno v ČEZ Areně Pardubice, její kapacita činí 10 194 míst. Východní tribuna bude patřit fanouškům Univerzity Pardubice, západní Univerzity Hradec Králové.

Nenech si ujít reprízu finále 11. akademického mistrovství České republiky v ledním hokeji, v něm Pardubice porazily Hradec Králové 2:0. Kdo bude úspěšnější letos? Přijď fandit své škole ve středu 8. října 2014 od 18.00 hodin a poté doraž na afterpárty do AFI Paláce Pardubice od 21.00 hodin.

Ceny vstupenek na Derby univerzit

Vstupenka Cena Cena pro studenty obou univerzit
Hokejové utkání obou univerzit 100 korun 70 korun *)
Afterpárty v AFI Palace Pardubice 200 korun 80 korun *)
Hokejové utkání + afterpárty 200 korun 150 korun
Zlevněné vstupenky pro studenty obou univerzit lze rovněž zakoupit na pokladnách ČEZ Areny po předložení platného studentského průkazu a na Katedře tělovýchovy a sportu Univerzity Pardubice v Kunětické ulici.

*) samostatně se neprodává