24.07.2014
(HoH)

Hokejová škola měla výbornou úroveň, hodnotí Jiří Novák

PARDUBICE — Vnuk legendy pardubického hokeje byl jedním ze 73 účastníků Hokejové školy HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Výborný centr Jiří Novák se chodil dívat na tréninky na ledě a pochvaloval si vysokou úroveň hokejové školy.

„Z hlediska organizace a přístupu trenérů měla Hokejová škola HC ČSOB Pojišťovna Pardubice výbornou úroveň. Jsem spokojen z hlediska, jak se trenéři o děti starali a pečovali o ně,“ řekl po jejím skončení čtyřiašedesátiletý bývalý hokejista.

Vytíženost malých capartů byla podle něj tak akorát… „Kluci byli v zápřahu, to je určitě dobře. Program byl pro děti náročný, hlavně se mi líbilo, že se na něm podílel vysoký počet kvalitních trenérů. Škola tak měla vynikající úroveň,“ pochvalně pokračoval.

O účastníky školy se staralo patnáct trenérů, kluci měli k dispozici úplný servis. „Pracovali s nimi trenéři hokejových tříd, jedná se většinou o bývalé hráče a byl bych rád, aby takhle trénovali děcka i během sezony, ne jako vloni, kde byly i horší tréninky. Tyto probíhaly tak, jak bych si představoval,“ řekl Jiří Novák.

„Všem dětem bych Hokejovou školu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice doporučil. Prázdniny jsou dlouhé a tento týdenní program děti potřebují. Kluci měli disciplínu, jasný režim, byli v kolektivu a určitě je škola pro ně přínosem i pro jejich sebevědomí a další zdokonalování se,“ doplnil dvojnásobný světový šampion a trojnásobný mistr ligy.