15.01.2014
(HoH)

Sluníčko a skvělý sníh. Takové jsou podmínky pro lyžování v areálech SkiResortu

PEC POD SNĚŽKOU — Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice spolupracuje se SkiResortem, který provozuje skiareály na Černé hoře, v Peci pod Sněžkou, Černém Dole, Velké Úpě a Svobodě nad Úpou. Do všech již můžete vyrazit lyžovat, panují zde totiž skvělé podmínky. V provozu jsou sněžná děla, návštěvníci mají k dispozici hodně sněhu a také sluníčko.

Od soboty, kdy klesly teploty pod nulu, se ve všech areálech SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC zasněžuje. „Snažíme se zkvalitnit podmínky pro lyžování a zvýšit sněhovou pokrývku na sjezdovkách, tak abychom mohli, s trochou nadsázky, podruhé spustit lyžařskou sezonu,“ řekl Petr Hynek, ředitel SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC.

Zatím se v pěti areálech SkiResortu, tedy na Černé hoře, v Peci pod Sněžkou, Černém Dole, Velké Úpě a Svobodě nad Úpou lyžuje zhruba na 16 km sjezdovek na jeden skipas. Platí tu ceny vedlejší sezóny. V rámci tohoto ceníku mohou lyžaři využívat i všechna zvýhodnění, jako je paket 1+1, se kterým malé děti lyžují zdarma a rodinné jízdné, se kterým starší děti, či junioři lyžují až s padesátiprocentní slevou. Tak si přijeďte užít opravdovou zimu do SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC. Tady zažijete více – www.skiresort.cz!

Fotogalerie