28.11.2013
(HoH)

Užijte si hokej z nejlepších míst na VIP tribuně!

PARDUBICE — Chcete sledovat extraligový hokej přímo od mantinelu a být v maximálním kontaktu s hráči? V tom případě neváhejte a kupte si vstupenky na novou VIP tribunu, která je přímo v rohu ledové plochy. Limitovaný počet vstupenek je k dispozici ONLINE nebo na pokladnách ČEZ Areny.

Cena vstupenek na novou VIP tribunu

  • První řada (blíže k ledu): 500 korun
  • Druhá řada (dále od ledu): 400 korun

Užijte si extraligový hokej nejblíže, jak to jen jde!

Nová místa jsou parádní, tvrdí fanoušek

Jedním z prvních příznivců pardubického hokeje, který si mohl vyzkoušet novou VIP tribunu, byl při úterním utkání s Plzní Jiří Musil. Seděl hned v první řadě u mantinelu a pochvaloval si je.

„Sedět přímo u ledové plochy je nádherný zážitek. Pracovní povinnosti mimo východočeský region mi nedovolují být na každém zápase, ale vždy když budu mít volno, tak rád přijedu klukům fandit,“ řekl osmatřicetiletý příznivec pardubického hokeje, který jezdí do ČEZ Areny z Hradce Králové.

Na novou VIP tribunu nedá dopustit. „Je to paráda, sedíte přímo u ledové plochy, jste takřka ve středu dění. Škoda, že je k dispozici tak malý počet míst, ale chápu, že nemůže být okolo celého kluziště,“ doplnil s tím, že by byl rád, kdyby si mohl na příští sezonu koupit na tuto novou VIP tribunu permanentku.

Fotogalerie