22.11.2013
Jan Hrabal

VIDEO: Z Pardubic mám vynikající pocity, tvrdí Július Hudáček

PARDUBICE — V posledních desítkách hodin se změnil hokejový život brankáře Júlia Hudáčka. Slovenský gólman se dozvěděl o zájmu Pardubic, vše se svižně dojednalo a v pátek dopoledne absolvoval první trénink ve svém novém klubu. Po něm nešetřil pochvalnými slovy…

„Přišel jsem do výborné party. Doufám, že tak jako začal první trénink, kde se mi vcelku dařilo, to bude nadále pokračovat,“ pověděl Július Hudáček po pátečním tréninku v malé hale pardubické ČEZ Areny.

„Seběhlo se to všechno za jeden a půl dne. Volal mi pan Šebek o zájmu Pardubic, rozhodování bylo rychle a na základě pudového charakteru. Volal mi pan trenér Venera, to mě také přesvědčilo, že Pardubice jsou správnou volbou. Pokud vám zavolá, že vám věří a cítíte to, tak se vám i lépe chytá. Impulz přišel z jeho strany, mluvil jsem s Radoslavem Tyborem, který mi potvrdil, že v Pardubicích je super zázemí. Po prvních hodinách to mohu jen a jen potvrdit, mám vynikající pocity,“ pokračoval nový gólman HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Na východě Čech bude tvořit brankářskou dvojici s Dušanem Salfickým. „Slyšel jsem o něm samé dobré věci a mohu potvrdit, že to je skvělý chlap. Takový typ člověk vám pomůže, když se nedaří, takových lidí je třeba si vážit. Jsem rád, že mohu zrovna s ním tvořit brankářskou dvojici. Pevně věřím, že jeden potáhne druhého,“ tvrdil v rozhovoru pro klubový YouTube kanál.

Fotogalerie