20.11.2013
Jan Vavřina

Je tu další derby: v Hradci Králové se střetnou veteráni

HRADEC KRÁLOVÉ — Nejdříve vyprodané derby hrané pod Bílou věží, pak souboj mladších dorostenců a nyní přichází na řadu třetí souboj Hradec Králové versus Pardubice – v podání internacionálů, legend hradeckého a pardubického hokeje. Zápas hraný na hradeckém zimním stadionu startuje ve čtvrtek úderem 18. hodiny.

Souboj internacionálů pořádá Nadační fond sportovních veteránů ve spolupráci s městem Hradec Králové a kluby Královští lvi Hradec Králové a HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Vstupenky na toto mimořádné utkání, které jsou v prodeji již od 17. října, si můžete zakoupit také v den zápasu – ve čtvrtek 21. listopadu od 9:00 do 12:00 a také od 13:00 až do začátku zápasu v 18:00. K dispozici jsou už jen běžné vstupenky, jejichž cena je 100 Kč bez určení místa na stadionu.

Za Pardubice bude hrát například duo Vladimír Martinec – Bohuslav Šťastný, dále Otakar Janecký, Martin Střída, Marek Zadina, Tomáš Blažek, Jaroslav Landsman, Jiří Provazník, Jan Levinský nebo Petr Jančařík.

Za Hradec Králové nastoupí třeba hráči ostřílení NHL Martin Hosták s Janem Hrdinou. V brance se budou střídat Radovan Biegl s Robertem Horynou. V hradeckém dresu se dále představí například Tomáš Martinec, Petr Koreček, Pavel Táborský, Martin Klemenc, Radek Měsíček či Michal Pahulák.