30.09.2013
(HoH)

FOTO a VIDEO: Královéhradecký manažer donesl snídani

PARDUBICE — Hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice zvládli derby s Hradcem Králové a zdolali jej 3:2 v prodloužení. Vyrovnaný duel urvali pro sebe domácí v prodloužení, ve kterém využil přesilovku přesnou střelou Václav Benák. Ihned po skončení utkání došlo k naplnění prvních výzev a sázek.

Generální manažer klubu Ondřej Šebek přinesl do pardubické kabiny perníkový dort, trenér Zdeněk Venera od něj poté obdržel speciální hodinky vyrobené k nedělnímu derby.

V pondělí ráno přišel vrchol různých sázek: do kabiny A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice přišel se šálou Mountfield HK generální manažer královéhradeckého klubu Aleš Kmoníček se snídaní.

„Sázku jsem prohrál, tak jsem ji samozřejmě splnil. Přinesl jsem bagetky s masem a sladké pečivo,“ řekl před vstupem do kabiny A týmu.

Tam jej přivítali hráči a po krátké gratulaci mu zatleskali. Podívejte se!

A můžete se těšit na speciální aukci dvou hraných dresů z derby: ty dnes ráno podepsali Václav Kočí (kapitán a nejlepší hráč utkání) a Petr Sýkora (autor první branky a nejlepší střelec Pardubic v sezoně). Jejich vyvolávací cena bude činit 2000 korun.

Fotogalerie