27.09.2013
(HoH)

Junioři pauzírují, mladší dorostenci také vyhlíží derby

PARDUBICE — Tento mládežnický víkend je také tak trochu výjimečný. Vinou rozsáhlé marodky nenastoupí junioři k domácímu dvojutkání, starší dorostenci v pátek odpoledne vyzvou Liberec a v sobotu zajíždí do Mladé Boleslavi. Mladší dorostenci ladí formu na nedělní derby s Hradcem Králové od 16.00 hodin v malé hale ČEZ Areny.

Juniorský tým postihla rozsáhlá marodka, a tak požádal o přeložení obou víkendových zápasů.

RAKO extraliga staršího dorostu
9. kolo Pátek 27. září 2013 od 15.00 hodin HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – TJ Bílí Tygři Liberec
10. kolo Sobota 28. září 2013 od 12.00 hodin BK Mladá Boleslav – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Starší dorostence čeká v pátek od 15.00 hodin celek Liberce. Na něj ztrácí Východočeši tři body. Pokud jej porazí, vystřídají jej na čtvrtém místě tabulky. V sobotu zajíždí na led Mladé Boleslavi.

ELIOD extraliga mladšího dorostu
6. kolo Neděle 29. září 2013 od 16.00 hodin HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Královští lvi Hradec Králové

Mladší dorostenci prohráli včera odpoledne se Žďárem nad Sázavou, v neděli je čeká ostrý zápas: od 16.00 hodin přivítají v malé hale tým Královští lvi Hradec Králové. Přijďte podpořit pardubické mladíky v derby a naladit se na to extraligové od 19.00 hodin ve velké hale ČEZ Areny.

„Těšíme se hodně, bude to první derby v rámci ligy! V přípravných zápasech jsme prohráli, ale teď věřím, že zvítězíme! Bude to tvrdý boj, budeme muset makat až do konce!“ burcuje obránce Michal Žouželka.