27.07.2013
(HoH)

Znáte Nemošickou stráň? Pojďte sem najít další poklad

PARDUBICE — Další hokejový poklad pardubického hokejového klubu je přímo v krajské metropoli. Zatímco ten první vás zavedl k Matičnímu jezeru, ten osmý je ukryt na jednom z nejmalebnějších míst – u Nemošické stráně.

První poklad vás zavedl k Matičnímu jezeru v Pardubicích, více o něm naleznete v tomto článku. Druhý poklad jsme umístili za Chrudimi, více informací o něm naleznete zde, třetí naleznete u Kunětické hory, mohli jste se vydat i do Lázních Bohdaneč nebo na písník Mělice Poklady nalezla řada příznivců pardubického hokeje, kteří se zapsali do návštěvní knihy, ta poslední je v Heřmanově Městci. Jste mezi nimi i vy?

Pardubický hokej #8 – Nemošická stráň

Souřadnice: N50 00.965 E15 48.515

Osmý pardubický poklad najdete na Nemošické stráni, která patří k nejzajímavějším místům v Pardubicích a přitom není tak známá… Udělejte si výlet do zajímavé přírody v samotné blízkosti krajského města.

Tento poklad je věnován třem největším legendám moderní éry pardubického hokeje. V letáčku si můžete přečíst zajímavosti o Dominiku Haškovi, Otakaru Janeckém a Jiřím Šejbovi. Poklad dále obsahuje zajímavé hokejové artefakty.