21.07.2013
(HoH)

Sedmý poklad naleznete v Heřmanově Městci

PARDUBICE — Další cesta za hokejovým pokladem HC ČSOB Pojišťovna Pardubice vás zavede do nedalekého Heřmanova Městce. Zde se nachází rozlehlý zámecký park a právě v něm jsme ukryli sedmý poklad s tématikou pardubického hokeje.

První poklad vás zavedl k Matičnímu jezeru v Pardubicích, více o něm naleznete v tomto článku. Druhý poklad jsme umístili za Chrudimi, více informací o něm naleznete zde, třetí naleznete u Kunětické hory, mohli jste se vydat i do Lázních Bohdaneč nebo na písník Mělice Poklady nalezla řada příznivců pardubického hokeje, kteří se zapsali do návštěvní knihy. Jste mezi nimi i vy?

Pardubický hokej #7 – zámecký park Heřmanův Městec

Souřadnice: N49 56.482 E15 40.103

Sedmý pardubický poklad najdete v zámeckém parku Heřmanův Městec. Ten je poměrně rozlehlý a určitě zajímavý. Udělejte si výlet do podhůří Železných hor. Nápověda pro poklad: obklopuje jej dřevo…

Tento poklad je věnován unikátnímu statistickému souhrnu pardubického hokejového klubu. Ten odehrál celkem 2724 utkání v naší nejvyšší soutěži, další podrobnosti získáte právě v tomto pokladu, který dále obsahuje zajímavé hokejové artefakty.