25.03.2013
(HoH)

Ročník 2002 vyhrál turnaj v Kolíně

KOLÍN — Na nedělním turnaji v Kolíně – Memoriálu Karla Jelínka, kterého se účastnili čtyři týmy hokejistů ročníku 2002, obsadili pardubičtí mládežníci 1. místo.

V první tabulkové části dopoledne nejdříve porazili Piráty z Chomutova a následně remizovali s mladými hokejisty z Mladé Boleslavi. Po obědě a odpočinku dokázali s výraznější převahou překonat domácí Kozlíky. Tyto výsledky je průběžně řadily na sdílené první místo právě s Mladou Boleslaví.

Ve finálovém utkání s Mladou Boleslaví vedli pardubičtí mladíci 2:0, Středočeši ale dokázali srovnat. Pak se ale Východočeši rozjeli a čtyřmi brankami v řadě rozhodli o konečné výhře 6:2.

Výsledky v základní skupiny

SC Kolín – BK Mladá Boleslav 2:3, Piráti Chomutov – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 2:3, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – BK Mladá Boleslav 3:3, SC Kolín – Piráti Chomutov 4:1, Piráti Chomutov – BK Mladá Boleslav 1:6, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – SC Kolín 4:1.

Výsledky o umístění

O 3. místo: SC Kolín – Piráti Chomutov 3:4 po sam. náj.
Finále o 1. místo: HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – BK Mladá Boleslav 6:2.

Celkové pořadí turnaje

  • 1. místo: HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
  • 2. místo: BK Mladá Boleslav
  • 3. místo: Piráti Chomutov
  • 4. místo: SC Kolín

Soupiska HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Kraus, Pavlík, Batěk – Kaštánek, Školoudík, Votava, Šlezingr, Nedelka, Hrdlička – Lašák, Hrádek, Prýl, Novotný, Šťastný, Divíšek, Kučera, Růžička, Hebek, Kubíček, Jánský.