22.03.2013
(HoH)

Děti ukončily kurz bruslení, hráči „áčka“ jim předali diplomy

PARDUBICE — Rekordně vysoký počet dětí se zúčastnilo letošního kurzu bruslení. Více než stovka malých capartů se během půlroku naučila bruslit a základům ledního hokeje. Diplomy jim ve středu večer předali hráči A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Kurzy bruslení se konají vždy od začátku září do konce března v pondělí a středy od 18.00 do 19.00 hodin. „Letošního kurzu se zúčastnily děti ročníků 2004 až 2009. Za půlrok udělaly obrovský pokrok, naučily se bruslit a základům ovládání hokejky,“ řekl vedoucí kurzu bruslení Jiří Bitnar.

Hráči na kurzu bruslení

Hráči na posledním kurzu bruslení

  • Tomáš Nosek
  • Jiří Cetkovský
  • Lukáš Radil
  • Tomáš Rolinek
  • Václav Benák
  • Tomáš Zohorna

Všechny děti, které kurz absolvovaly, získaly diplom přímo od hráčů A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Dva kluci s nejlepší docházkou obdrželi jako dárek hokejku přímo od hokejistů a sportovního ředitele klubu Jiřího Šejby.

„Během kurzu jsme provedli výběr hokejistů do přípravky, kluci si zahrají minihokej a třeba nastartují svou kariéru. Už teď se těšíme na další kurz bruslení, který začne v září letošního roku,“ doplnil s tím, že děti si během kurzů bruslení užijí spoustu legrace a navíc se naučí základům ledního hokeje.

Nábor dětí

Chcete, aby vaše děti uměly bruslit? Přihlaste je do kurzu bruslení s extraligovými hokejisty HC ČSOB Pojišťovna Pardubice! Ten vedou profesionální trenéři a účastní se jich i hráči extraligového týmu. Kurz bruslení je určen dětem od čtyř do sedmi let. Více informací a elektronickou přihlášku naleznete v náborové sekci.

Fotogalerie