20.03.2013
(HoH)

Martin Růžička s Robertem Kousalem obdarovali vítěze soutěže

PARDUBICE — Během uplynulé sezony soutěžily třídy základních škol v Pardubicích o tom, která fandí nejlépe na zápasech Tipsport extraligy. V hlasování na klubovém facebooku vyhrála třída 8. C Základní školy Polabiny I a v příštím roce pojede na týdenní pobyt na Husovu boudu. Symbolický poukaz jim přijeli předat brankář HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Martin Růžička a útočník Robert Kousal.

Oba hokejisté přišli přímo do hodiny, kdy svou třídu vyučoval třídní učitel Marek Novotný. Měli hodinu českého jazyka. Oba hokejisté spolu s marketingovým pracovníkem klubu Tomášem Bártou necelé třicítce žáků předali symbolický poukaz a zarámovaný originální dres z letošní sezony.

Žáci se pak na oba hráče doslova sesypali s žádostí o autogram, někteří přišli do školy v dresech, jiní si vzali šály. „Moc mě potěšilo vlídné přijetí všech žáků třídy. Rádi jsme si s našimi fanoušky popovídali, bylo to velmi příjemné,“ řekl brankář Martin Růžička.

Spolu s Robertem Kousalem pobyli ve třídě zhruba půl hodiny. „Mají velmi pěkně vyzdobenou třídu, zadní stěna je opravdu velmi povedená. Udělali jsme jim radost se zarámovaným dresem,“ doplnil útočník s číslem 90.

Fotogalerie