18.03.2013
(HoH)

Výstava táhne. Přijďte na středeční besedu s legendami!

PARDUBICE — Stále vyšší zájem panuje o unikátní výstavu „90 let hokeje v Pardubicích“, která je k vidění na Zámku Pardubice. Během uplynulého víkendu se na ni přišlo podívat téměř pět set návštěvníků. Osmdesát z nich přišlo zadarmo, neboť se prokázali permanentní vstupenkou na uplynulou extraligovou sezonu.

„Obrovsky nás těší, že lidé chodí ve větším počtu na výstavu. Brzy přivítáme pětitisícového návštěvníka, který od hokejového klubu obdrží permanentku na novou sezonu,“ uvedl klubový historik Milan Černický, podle něhož během minulého víkendu dorazilo nejvíce návštěvníků v době konání výstavy.

Výstava

Návštěvníci výstavy během uplynulého víkendu

  • Sobota 16. března 2013: 242
  • Neděle 17. března 2013: 248

Velký zájem se dá očekávat i o besedu s hokejovými legendami z Nagana – brankářem Dominikem Haškem a asistentem trenéra Vladimírem Martincem. Ta se uskuteční ve středu 20. března 2013 od 17.00 do 18.00 hodin. Srdečně vás zveme na toto zajímavé setkání!

„Možná už tento den přijde návštěvník s pořadovým číslem pět tisíc. Pokud ne, tak určitě v následujících dnech,“ doplnil Milan Černický s tím, že celkový počet návštěvníků se vyšplhal na 4780.