17.03.2013
(HoH)

Na Instagramu nás je dvě stě. Sledujete nás také?

PARDUBICE — Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice využívá v poslední době populární sociální síti Instagram, která je určena zejména pro mobilní telefony. Počet fanoušků, kteří sledují profil „hcpce“, překonal číslo dvě stě.

Přidejte si nás také! Neuniknou vám tak zajímavé fotografie i ze zákulisí hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Přes internetový prohlížeč je náš profil přístupný na adrese www.instagram.com/hcpce, na vašem mobilním telefonu si stačí stáhnout aplikaci Instagram pro operační systém iOS nebo Android a vyhledat nás přes „hcpce“ – viz obrázek.

Panel pro vyhledání našeho profilu Náš profil na Instagramu

Instagram je volně dostupná aplikace pro platformu iOS (Apple) a Android, která svým uživatelům umožňuje sdílení fotografií. K tomu je určena řada filtrů, které lze na pořízenou fotografii aplikovat. Aplikace si získala velkou oblibu mezi uživateli, což potvrzuje stále rostoucí počet uživatelů.

Nemáte-li chytrý mobilní telefon, můžete zajímavé fotografie z prostředí pardubického hokejového klubu sledovat na adrese www.instagram.com/hcpce.