23.01.2013
(HoH)

Výstava „90 let hokeje v Pardubicích“ je tu pro vás!

PARDUBICE — Na pardubickém zámku můžete navštívit výstavu „90 let hokeje v Pardubicích“, která mapuje historii pardubického hokeje od jeho založení v roce 1923 až po současnost. Navštivte zajímavou výstavu s unikátní multimediální produkcí!

Na této výstavě naleznete zajímavé předměty z historie pardubického hokeje od založení klubu LTC Pardubice v roce 1923 až po současnost.

V audiovizuální místnosti vás Dominik Hašek s Vladimírem Martincem provedou bohatou historií pardubického hokeje a seznámí vás s jeho nejvýraznějšími osobnostmi v zajímavém téměř půlhodinovém klipu.

„Od jiných výstav se naše hokejová odlišuje audiovizuální místností, ve které v půlhodinovém klipu zhlédnete historii pardubického hokeje, kterou vás provedou Vladimír Martinec a Dominik Hašek,“ řekl generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek.

Své znalosti o pardubickém hokeji si budete moci ověřit v kvízu přímo na nádvoří pardubického zámku je instalována umělá plocha, kam si můžete přijít zabruslit.

Výstava „90 let hokeje v Pardubicích“ byla slavnostně otevřena v sobotu 19. ledna 2013 a trvá až do neděle 28. dubna 2013. Srdečně vás zveme na bohatou expozici včetně bohaté multimediální produkce!

Ceník pro návštěvníky výstavy
Základní vstupné 60 korun
Děti od 6 do 15 let, senioři starší 65 let 30 korun
Rodinné vstupné (dva dospělí a nejvýše dvě děti) 150 korun
Školní vstupné (nejméně 20 žáků, dvě dospělé osoby zdarma) 20 korun
Držitelé průkazů ZTP nebo ZTP-P včetně jedné osoby doprovodu zdarma
Fotogalerie