27.11.2012
(HoH)

Na facebooku nás je 30 000. Děkujeme za podporu!

PARDUBICE — Magická hranice třiceti tisíc fanoušků na klubovém facebooku padla po skončení nedělního utkání HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC Sparta Praha. Každý den vám přinášíme nové informace na sociálních sítích. Buďte neustále ve spojení s pardubickým hokejovým klubem!

V současnosti můžete sledovat dění v hokejovém klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice kromě oficiálních internetových stránek na sociálních sítích:

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
  • Facebook (30 041 uživatelů)
  • Google+ (11 752 uživatelů)
  • Twitter (1043 uživatelů)
  • YouTube (393 uživatelů)
  • Instagram (96 uživatelů)

Facebook: nic vám ze zákulisí neuteče

Pokud jste si nás ještě nepřidali na Facebooku, je to jednoduché: stačí zde být zaregistrovaný, naťukat www.facebook.com/hcpce a kliknout na „To se mi líbí“. Od této chvíle se můžete těšit na pravidelně aktualizovanou dávku informací a fotografií nejen ze zákulisí hokejového klubu. Dále zde můžete hlasovat v různých anketách.

Google+: várka fotografií čeká na vás

Na sociální síti Google+ máme také svůj profil. Chcete si nás přidat? Je to jednoduché: stačí mít e-mailový účet na Gmailu, naťukat www.google.com/+hcpce a kliknout na „Přidat do kruhů“. Pak už vám neuteče žádný článek na www.hcpce.cz a hlavně si po každém zápase můžete stáhnout více než sto fotografií o rozměrech až 2048×2048 px.

Twitter: bleskovky míří rovnou k vám

Stále populárnější Twitter používá i hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Klubový profil naleznete na adrese www.twitter.com/hcpce a stačí jen kliknout na „Sledovat“ nebo „Follow“. Na Twitter zveřejňujeme aktuální informace ohledně všech událostí v hokejovém klubu. Nic vám tak neuteče! Twitter lze navíc pohodlně sledovat z mobilního telefonu.

YouTube: rozhovory vám servírujeme hned po zápase

Přijdete domů po domácím zápase, naťukáte www.youtube.com/hcpce a můžete se podívat na videozáznam tiskové konference a rozhovory s trenérem a hráčem. Proč číst články, když se rozhovory můžete rovnou poslechnout? Aby vám na YouTube nic neuniklo, tak  klikněte na „Přihlásit k odběru“ a na vaší domácí YouTube stránce se vám vždy objeví nové video.

Instagram: zajímavé fotografie do vašeho mobilního telefonu

V poslední době je velmi oblíbenou sociální sítí Instagram. Profil HC ČSOB Pojišťovna Pardubice naleznete na www.instagram.com/hcpce. Zde pravidelně uveřejňujeme zajímavé fotografie nejen ze zápasů hokejového klubu primárně určené pro mobilní telefony. Aplikaci Instagram pro váš iPhone si můžete stáhnout v AppStore, pro Android v Google play.