22.11.2012
(HoH)

V Diskuzním kotli fanoušci také tleskali

PARDUBICE — Ve čtvrtek v podvečer se ve foyer pardubické ČEZ Areně uskutečnil Diskuzní kotel. Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice jej uspořádal ve snaze vysvětlit poslední kroky vedení klubu a diskutovat s fanoušky nejen o posledních výsledcích A týmu. „Rád jsem se tohoto setkání zúčastnil, trvalo zhruba hodinu a půl a sešla se řada zajímavých a podnětných dotazů. Za všechny děkujeme,“ řekl generální manažer klubu Ondřej Šebek.

Diskuzního kotle HC ČSOB Pojišťovna Pardubice se zúčastnili generální manažer klubu Ondřej Šebek, sportovní manažer Petr Hemský, trenér Mojmír Trličík a brankář Dušan Salfický s kapitánem Radovanem Somíkem.

Fanoušky nejvíce zajímala hra týmu v posledních zápasech, ve kterých pardubičtí hokejisté prohráli. Fandové se rovněž pídili po zlepšení obrany a větší produktivitě v útoku. „V trénincích hodně pracujeme na bruslení, děláme všechno pro to, abychom se zlepšili a začali vyhrávat,“ řekl trenér Mojmír Trličík.

Sportovní manažer Petr Hemský odpovídal na dotazy ohledně posílení týmu. „Chceme získat hráče se vztahem k Pardubicím, kteří zde působili,“ prohlásil a vyslovil plnou důvěru trenéru Mojmíru Trličíkovi.

Radovan Somík s Dušanem Salfickým fanouškům slíbili, že udělají všechno pro to, aby se výkony A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice zlepšily. „Vždyť všichni chceme vyhrávat, proto tento nádherný sport děláme,“ shodli se.

Všechny přítomné nejvíce dojalo vystoupení fanouška, který dle svých slov chodí na lední hokej přes padesát let. Nejprve vyřkl své přání, aby všichni dělali vše pro dobro pardubického hokeje, který je chlobou města, a aby si všichni fandili pro úspěch celého klubu, který všichni milujeme. Všichni přítomní mu s radostí zatleskali.

Fotogalerie