26.11.2006
Redakce Pardubického hokejového Zvonu

Zvon na Vsetín: Co prozradil trenér Říha?

I u příležitosti dalšího domácího zápasu pro vás na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně bude připraveno aktuální číslo pardubického hokejového Zvonu. Vrátíme se k poslednímu utkání Moelleru proti Litvínovu, které vám připomeneme v reportáži a v ohlasech z kabin obou soupeřů. Na rozhovor jsme tentokrát pozvali kouče Miloše Říhu, který byl v některých věcech hodně otevřený. Zajímá vás, kteří hráči ho zklamali a kteří jsou pro něj naopak příjemným překvapením? Dočtete se ve třístránkovém povídání.

Nové číslo Zvonu bude mít tentokrát trochu pozměněnou podobu. Chybět sice bude sběratelský plakát, místo toho vám ale přidáme čtyři stránky textu. Dočtete se něco o dalších jednáních mezi Evropou a NHL, představíme vám dalšího pardubického soupeře a chybět nebudou ani další rubriky. Z těch pravidelných připomeňme třeba „Pardubičtí v NHL“ nebo „Aktuality“.

V nedělním Zvonu také najdete soutěžní kupón, který vám umožní hrát o jedno ze dvou předplatných časopisu Pro Hockey, který se specializuje na NHL. Vy ho můžete dostávat po celý rok do schránky zdarma – stačí jen správně vyplnit soutěžní kupóny z tohoto a minulého čísla Zvonu, vhodit je do schránky u jednoho ze dvou prodejních stolů v ČEZ Areně a mít trochu štěstí. Připomínáme, že pokud jste z nejrůznějších důvodů poslední číslo Zvonu nesehnali, máte možnost si ho na stejném místě koupit a do soutěže se zapojit.

Pardubický hokejový Zvon získáte na obvyklých prodejních místech v ČEZ Areně za nezměněnou cenu – předplatitele stojí patnáct korun, ostatní zájemce o pět korun víc. U prodejních stánků jsou k dispozici i všechna starší čísla.