19.09.2012
(HoH)

Ondřej Doubek vyhrál čtyři lístky do Aquacentra Pardubice

PARDUBICE — Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice ve spolupráci s Aquacentrem Pardubice připravil zajímavou celosezonní tipovací soutěž, jejíž hlavní cenou je zisk permanentní vstupenky na novou sezonu.

Výsledek 3:3 v základní hrací době v utkání s Chomutovem trefil jediný fanoušek. Ondřej Doubek odevzdal kupón u hostesek a protože byl jediný, tak v případě, že dorazí na nedělní duel s týmem HC Mountfield České Budějovice, automaticky vyhraje rovnou čtyři jednorázové vstupenky do Aquacentra Pardubice.

„Mile nás překvapil vysoký zájem o tuto novou soutěž. Celkem tipovalo 412 fanoušků, pouze jediný se však trefil. Drtivá většina příznivců tipovala vítězství Pardubic, snad se v příštím utkání trefí,“ poznamenal marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Její princip je jednoduchý: v Pardubickému Puku – zpravodaji ke každému domácímu extraligovému utkání – naleznete soutěžní kupón, který vyplňte a do konce první přestávky dejte hosteskám u jižního vchodu do ČEZ Areny. Stačí vyplnit pouze jméno, e-mail a odevzdat kupón.

O co jde? Tipněte si výsledek dnešního utkání v základní hrací době.

Pokud se trefíte se svým tipem, tak dorazte na příští domácí zápas a budete-li mít štěstí, tak moderátor utkání vás vylosuje a obdržíte rovnou čtyři volné vstupenky do Aquacentra Pardubice.

Všichni správně tipující postoupí do celosezonního kola. Za každý správný tip získá jeden bod. Nejúspěšnější tipér se může těšit na permanentní vstupenku na extraligovou sezonu 2012/2013.

Chytněte svou šanci za pačesy, zúčastněte se tohoto zajímavého soutěžního klání a tipujete výsledky zápasů v základní hrací době a bojujte o permanentku na novou sezonu!