09.11.2006
(HoH)

HC Moeller oslaví začátek vrchlabského hokeje

AKTUALIZOVÁNO O AUDIO ZÁZNAM! Pardubickou přípravu během reprezentační přestávky vyšperkuje přátelské utkání. Ve Vrchlabí sehraje jediný východočeský zástupce v naší nejvyšší hokejové soutěži exhibiční zápas proti tamnímu celku ku příležitosti 60 let od prvního zápasu ve Vrchlabí. „Utkání nás navodí do útočné fáze na středeční utkání s Libercem u nás doma, kde budeme překonávat urputnou obranu. I zápas ve Vrchlabí nás v tomto může posunout dál,“ uvedl pardubický kouč Miloš Říha směrem k duelu s druholigovým soupeřem.

Trenér HC Moeller věří, že půjde o přátelské exhibiční utkání, které zpestří reprezentační přestávku. „Je jedno, jestli hrajeme spolu na tréninku a nebo nastoupíme k takovému zápasu. Věřím, že to bude opravdový exhibiční zápas. Hráči z nižších soutěží se vždycky chtějí vytáhnout, hrají naplno a dovolají si spoustu věcí. Snad si nepřivezeme z Krkonoš nějaké šrámy, to by nebylo příjemné,“ doplnil Miloš Říha.

Exhibiční zápas začíná ve vrchlabské Elektromont Aréně v 17.30 hodin. Základní vstupné činí padesát korun, zlevněný lístek je o dvacetikorunu levnější.

Představení soupeře

HC VrchlabíOficiální název klubu: HC Vrchlabí
Adresa: Fügnerova 1288, 543 01 Vrchlabí

Internetové stránky: www.hcvrchlabi.cz
E-mail: hcvrchlabi@hcvrchlabi.cz
Telefon a fax: 499 422 164

Rok založení klubu: 1948
Klubové barvy: červená, modrá, bílá
Kapacita stadionu: 3000 míst (300 k sezení)
Mistr ligy: nikdy
V nejvyšší soutěži: nikdy

Jednatel a manažer klubu: Petr Dědek

Trenéři: Josek Řeháček a Ivan Houda