16.07.2012
(HoH)

Fanoušci vyrazí na Kunětickou horu. Přidáte se také?

PARDUBICE — Po velmi úspěšném výletu na Sněžku, kam fanoušci HC ČSOB Pojišťovna Pardubice donesli mistrovský pohár, pořádají příznivci pardubického hokeje méně náročný výšlap. V neděli 22. července 2012 vyrazí na Kunětickou horu. Pojďte také!

S fanoušky na Kunětickou horu Přihlašte se na facebooku!
Organizátor akce: Jakub Krátký
Datum konání: neděle 22. července 2012 od 8.30 hodin
Místo konání: Kunětická hora | 50°4′48.036″N, 15°48′44.099″E
Hosté: zástupci vedení HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
Program akce: společný výšlap na Kunětickou horu, možnost vyfotografovat se s mistrovským pohárem na Koupališti Cihelna, kam budou mít účastníci pochodu zvýhodněné vstupné ve výši 20 korun, rodeo show na OK Ranchi (pro děti možnost jízdy na oslíkovi)

Sraz všech účastníků je v neděli 22. července 2012 v 8.30 hodin na parkovišti za ČEZ Arenou u Labe. „Poté půjdeme na Kunětickou horu, kam bychom měli dorazit volným tempem zhruba okolo jedenácté hodině dopolední,“ říká spoluorganizátor akce Jakub Krátký.

Fanoušci se mohou těšit na mistrovský pohár. „Touto akcí chceme přitáhnout fanoušky pardubického hokeje. Nyní půjdeme na dominantu našeho regionu. Všichni se moc těšíme na báječnou akci v příjemném prostředí pardubických fanoušků,“ pokračuje.

Pro účastníky pochodu bude otevřeno nádvoří Kunětické hory, ti se rovněž zastaví na OK Ranchi. „Tam pro nás bude připravena rodeo show a malé děti si budou moci zajezdit na oslíkovi,“ informuje Jakub Krátký.

Další možností pro fanoušky bude návštěva Koupaliště Cihelna. „Zde se bude každý moci vyfotografovat s mistrovským pohárem v profesionálním ateliéru. Fotografii si pak bude moci ihned odnést. Pro účastníky pochodu bude platit zvýhodněné vstupné na koupaliště ve výši dvaceti korun,“ dodává.