28.09.2011
(HoH)

Změny v kádru: Petr Mocek a Jiří Cetkovský odcházejí na hostování

PARDUBICE — Na časově limitované transfery do konce ledna roku 2012 odcházejí z Pardubic útočník Jiří Cetkovský a obránce Petr Mocek. Prvně jmenovaný bude působit v Mladé Boleslavi, druhý v Karlových Varech.

Hráčské karty obou hráčů uvolněných na hostování
Jiří Cetkovský Petr Mocek

Oba hráči v poslední době absentovali v sestavě pardubických hokejistů z důvodu zranění, zpátky do plného extraligového tempa se vrátí mimo Pardubice. „Petr i Jiří odcházejí na hostování do konce ledna,“ upřesnil Zbyněk Kusý.

Jiří Cetkovský se rozehraje v Mladé Boleslavi

Jiří CetkovskýÚtočník HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jiří Cetkovský si poprvé ve své kariéře zahraje naši nejvyšší soutěž mimo Pardubice. Do konce ledna bude v rámci hostování působit v Mladé Boleslavi.

„Jiří Cetkovský dostal od lékaře zprávu, že může jít do plné tréninkové zátěže, rozhodli jsme se jej nepouštět do první hokejové ligy, ale využili jsme nabídku Mladé Boleslavi, kde působit do konce ledna. Poté předpokládáme konec jeho hostování a návrat do Pardubic,“ konstatoval Zbyněk Kusý.

Zde by mohl Jiří Cetkovský vstřelit svůj padesátý gól v naší nejvyšší soutěži. Zatím jich má na svém kontě devětačtyřicet při 244 odehraných zápasech v sedmi sezonách.

Petr Mocek vyztuží obranu Karlových Varů

Petr MocekObránce Petr Mocek odchází na hostování na západ, kde by se měl naplno vrátit mezi extraligové mantinely. „Petr v posledních zápasech nehrál kvůli nemoci, našim zájmem je, aby hrál v extralize, proto jsme jej uvolnili na hostování do Karlových Varů,“ řekl generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

„Nedá se v tuto chvíli říci, zda se hned po skončení hostování vrátí do Pardubic, to se rozhodneme s ohledem na situaci v naší defenzívě,“ doplnil Zbyněk Kusý na adresu hráče s šestnácti starty v naší nejvyšší soutěži.