10.07.2011
Jan Hrabal

Vyberte design nového dresu!

PARDUBICE — I letos mají fanoušci pardubického hokeje jedinečnou možnost vybrat podobu dresů pro následující extraligovou sezonu. Nabízíme vám pět variant barevných kombinací a je pouze na vás, v jakých budou hokejisté HC ČSOB Pojišťovna Pardubice hrát v extraligové sezoně 2011/2012!

NOVINKA: Pokud máte návrh vlastního dresu, neváhejte ho poslat na adresu mirek.novotny@hcpce.cz. I váš dres tedy může být zařazen do této ankety!

Asociace profesionálních klubů na svém posezonním zasedání rozhodla o tom, že týmy budou hrát své domácí zápasy v tmavé kombinaci. Pro Pardubice to znamenat, že v ČEZ Areně budou Východočeši hrát v dresech s dominantní červenou barvou. Naopak na stadionech soupeřů v bílých dresech.

Níže tedy můžete vybírat z pěti designových návrhů, přesné umístění log a pruhů bude dáno až oficiálním překreslením výrobce do zápasového dresu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Každopádně je pouze na vás, jakou podobu dres mít bude!

Každý návrh obsahuje dvě sady dresů – pro domácí a venkovní zápas. Rozmístění tvarů u jednotlivých sad v rámci jednoho návrhu je totožné, jen se odlišuje barevnými kombinacemi.

Váš hlas můžete vložit skrze anketu v pravé části stránky. Anketa potrvá až do 31. července 2011! Neváhejte a hlasujte!

Jednotlivé návrhy dresů pro sezonu 2011/2012

Kliknutím na návrh si jej otevřete ve vyšší kvalitě.

Návrh č. 1

Návrh č. 1

Návrh č. 2

Návrh č. 2

Návrh č. 3

Návrh č. 3

Návrh č. 4

Návrh č. 4

Návrh č. 5

Návrh č. 5

Návrhy od fanoušků

Autor: Filip Matoušek
Autor: Filip Matoušek

Autor: pochid8@seznam.cz
Autor: pochid@seznam.cz

Autor: Petr Leden
Autor: Petr Leden

Autor: Michal Čabala
Autor: Michal Čabala

Autor: Jakub Krátký
Autor: Jakub Krátký