15.09.2010
(HoH)

Start Tipsport extraligy ve velkém. Navštivte v pátek Fan Fest!

PARDUBICE — V pátek 17. září 2010 v 18.10 hodin to všechno vypukne, Hokejisté HC Eaton Pardubice ve svém úvodním extraligovém utkání přivítají v domácím prostředí pražskou Spartu. Vstupenek na tento atraktivní duel je na pokladnách ČEZ Areny dostatek. Hokejová show začne ale už o tři hodiny před hlavním vchodem – na Fan Festu!

Celé město žije hokejem! Právě proto připravil HC Eaton Pardubice zajímavou akci pro fanoušky pardubického hokeje – Fan Fest! Celá show odstartuje v 15.00 hodin na prostranství před hlavním vchodem do pardubické ČEZ Areny.

Na návštěvníky čeká bohatý program, mimo jiné atraktivní videoprojekce, rockotéka s Rádiem Černá Hora. „Rádi bychom touto cestou pozvali naše příznivce na extraligovou sezonu,“ řekl obchodní manažer HC Eaton Pardubice Ondřej Šebek. Velmi zajímavá bude produkce DVD „Cesta za titulem“ na obrazovce před arénou.

Fanoušci si budou moci před hlavním vchodem prohlédnout mistrovský pohár, se kterými se budou moci vyfotografovat. Před arénou vyroste v pátek odpoledne párty stan, ve kterém bude zajištěno občerstvení pro fanoušky.

„Všichni z klubu se těšíme na nový extraligový ročník, věříme, že na první zápas si nalezne cestu do arény spousta diváků a že bude vyprodáno. Lístků je zatím na pokladnách dostatek,“ doplnil Ondřej Šebek.