05.09.2006
(HoH)

Tipujte a vyhrajte v Moeller hokejové tipovačce!

I v této sezoně pro vás připravil HC Moeller Pardubice ve spolupráci se společností Moeller Elektrotechnika s. r. o. tipovací soutěž. Tipujte na stránkách Moeller hokejové tipovačky a vyhrajte některou ze zajímavých cen nebo vstupenku na nejbližší hokejové utkání HC Moeller Pardubice!

Adresa Moeller hokejové tipovačky je www.moeller.cz/tipovacka.

V tipovačce by měly platit účty z poslední sezony, pro jistotu si jejich funkčnost ověřte.

Pravidla tipování

  1. Vyhlašovatelem soutěže jsou společnosti Moeller Elektrotechnika s. r. o. a HC Moeller Pardubice a. s.

  2. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně vyplní registrační formulář. Povinnými údaji jsou jméno a příjmení, e-mail, bydliště, nick, heslo.

  3. Tipuje se stejně jako v sázkových kancelářích: 1 – výhra domácích, × – remíza, 2 – výhra hostů, 1× – výhra domácích nebo remíza, ×2 – remíza nebo výhra hostů, výsledky se započítávají po 60 minutách.

  4. Body jsou přidělovány za správný tip podle následujícího klíče:

    Za uhádnutí tipu 1: 3 body.
    Za uhádnutí tipu 1×: 2 body.
    Za uhádnutí tipu ×: 5 bodů.
    Za uhádnutí tipu ×2: 2 body.
    Za uhádnutí tipu 2: 3 body.

  5. Tipovat se může nejpozději do dvou hodin před začátkem konkrétního zápasu v den, kdy se zápasy daného kola hrají. Pokud se zápas předehrává, můžete tipovat do dvou hodin před začátkem v den, kdy se hraje. Jestliže nestihnete tipovat tento předehraný zápas, v daném kole můžete tipovat už jen zbylé zápasy.

  6. Jestliže dojde k odložení zápasu do budoucna, vyhodnocení celého extraligového kola, ve kterém došlo k tomuto odložení, bude odloženo do té doby než se odložený zápas odehraje.

  7. Tipovat lze libovolný počet kol, která jsou nastavena, dopředu.

  8. Svoje tipy můžete kdykoliv před uzávěrkou tipů měnit.

  9. Po skončení každého kola budou vyhlášeni dva jeho vítězové (viz. bod 10). Při shodném výsledku více tipujících počítač podle funkce náhodného výběru vybere pouze dva uživatele. Tito výherci po každém kole obdrží ještě daný večer e-mail informující o výhře. Výhrou je vstupenka na následující domácí utkání. V případě bonusové výhry (správné zodpovězení otázky z oblasti informací o produktech společnosti Moeller) výherce obdrží ještě bonusový dárek od společnosti Moeller.

  10. Vítězem v rámci každého kola se stává uživatel, jehož zadané tipy na dané kolo se budou shodovat s výsledky zápasů hraných v rámci tohoto kola. V případě kdy tipne správné výsledky více uživatelů počítač vybere náhodně pouze dva vítěze.

  11. Výsledky každého kola budou zveřejněny na těchto stránkách v hrací den nejpozději dvě hodiny po odehrání posledního zápasu.

  12. Ceny (vstupenka na následující utkání, dárek od společnosti Moeller) budou výherci k dispozici v den následujícího domácího utkání, a to konkrétně od 13.00 hod. na pokladně internetových rezervací. K vyzvednutí cen výherce předloží některý průkaz prokazující jeho totožnost (občanský průkaz, cestovní pas, řidičský průkaz, průkazka na MHD, apod.)

  13. Soutěžící jsou průběžně klasifikování jednak podle celkového počtu bodů (dále jen „celkové pořadí“) a jednak podle průměru bodů a tipovaných zápasů (dále jen „průměr“). Pro zařazení do pořadí podle průměru je nutno tipovat alespoň 10 kol.

  14. Výhercem části soutěže celkové pořadí se stává ten uživatel, jehož počet nasbíraných bodů za celou sezónu bude nejvyšší. Rozdělení bodů je dle bodu č. 4.

  15. Výhercem části soutěže průměr se stává ten uživatel, jehož průměrný počet bodů na zápas za minimálně 10 utkání bude nejvyšší. Rozdělení bodů je dle bodu č. 4.

  16. Po skončení extraligového ročníku dojde k celkovému vyhodnocení soutěže a k předání jednotlivých cen. Ty budou k dispozici na sekretariátu HC Moeller Pardubice a. s. Kontaktní osobou v této záležitosti je Martin Sasín martin.sasin@hcpce.cz. Ceny za nejlepší postavení v celkovém pořadí a v tabulce průměru jsou následující:

    1. místo: Permanentka na následující sezonu.
    2. místo: Hokejový dres.
    3. místo: Kniha „Historie pardubického hokeje“.
    4. místo: Hokejka a čepice.
    5. místo: Čepice, ročenka a plakát.
    6. místo: Čepice, ročenka a plakát.
    7. místo: Ročenka a plakát.
    8. místo: Ročenka a plakát.
    9. místo: Ročenka a plakát.
    10. místo: Ročenka a plakát.

    Každý oceněný obdrží ceny ceny od společnosti Moeller Elektrotechnika, s. r. o.

    Pozn.: Jsou dvě nezávislé části soutěže (celkové pořadí, průměr) a každou uvedenou cenu tedy může soutěžící teoreticky získat dvakrát.

  17. Zdanění výher se řídí příslušnými právními předpisy.

  18. Práva a povinnosti, které nejsou upraveny v těchto pravidlech, se řídí ustanoveními Občanského zákoníku o veřejném příslibu.