03.03.2009
Jan Hrabal, fotografie Luboš Lang

Aukce helmy Jána Lašáka skončila!

PARDUBICE — Unikátní charitativní projekt je u svého vrcholu. Ve středu 17. února 2009 odchytal pardubický brankář Ján Lašák utkání s Litvínovem v masce, jejíž design navrhl fanoušek Martin Michl. A tato maska byla v internetové dražbě, která vynesla 28 650 korun!

» » » PŘÍMÝ VSTUP DO AUKCE « « «

Charitativní maska Jána Lašáka

„Jsem rád, že se tato akce setkala s takovým ohlasem. Po zápase jsem měl možnost předat repliku vítězného návrhu jejímu autorovi, bylo to moc pěkné setkání,“ nechala se slyšet pardubická brankářská opora.

Ta nyní věnovala masku z extraligového utkání s Litvínovem do dražby. Souboj o masku potrvá do úterý 3. března 2009 do 16.00 hodin. Dle pravidel aukce však boj může mít delší trvání! Záleží jen na vás!

Vyvolávací cena byla stanovena na 1000 korun. Tato maska je „pokřtěna“ přímo extraligovým pukem, po střele jednoho z litvínovských beků totiž gólman Lašák vyrazil kotouč právě touto helmou!

„Jsem zvědavý, kolik tato dražba přinese finančních prostředků. Rozhodl jsem se, že k vybrané částce něco dorovnám, aby z toho byla zajímavá sumička,“ prohlásil Ján Lašák. Ten věnuje polovinu celkové částky pardubickému dětskému domovu, druhou půlku dítěti, které podobnou pomoc potřebuje.

Ján