19.11.2008
(HoH)

Vítěz je znám! Maska půjde do výroby

PARDUBICE — S obrovským zájmem mezi fanoušky se setkala charitativní akce brankáře HC Moeller Pardubice. Ján Lašák se rozhodl odchytat jeden zápas v masce, jejíž design navrhli sami fanoušci. A nyní je jasno, v jaké masce odchytá opora Moelleru extraligový duel.

Vítězný návrhV této masce odchytá Ján Lašák extraligové utkání.

Vítězný návrh stylizuje klubové barvy a symboly spolu se prvky Slovenska – národnosti Jána Lašáka. Tuto masku podpořilo v on line anketě na www.hcpce.cz 2205 fanoušků ze 4462 hlasujících. Čili téměř každý druhý fanda dal přednost této masce.

Dobrý pocit vítězství může mít Martin Michl z Náchoda, jenž kromě dvou vstupenek na extraligové utkání, obdrží repliku masky pro nesportovní účely.

„Jsem nadšený, že se celá akce setkala s takovým ohlasem,“ spokojeně konstatuje devětadvacetiletý gólman HC Moeller Pardubice. Autor návrhu se druhým nejvyšším počtem hlasů obdrží repliku dresu Jána Lašáka, která není běžně k dostání.

Ten nyní pošle vítězný návrh do výroby, aby maska byla hotová co nejdříve. Podle všeho to vypadá, že ve „fanouškovské“ masce odchytá utkání 39. kola O2 extraligy HC Moeller Pardubice – HC Lasselsberger Plzeň, které je na programu v pátek 9. ledna 2009 od 18.00 hodin v pardubické ČEZ Areně.

Na toto utkání by také fanoušci, kteří poslali návrh masky do soutěže, měli dostat od Jána Lašáka po dvou vstupenkách. Pokud dojde k nějaké změně, budeme vás o ní neprodleně informovat.