11.09.2008
(HoH)

Prohlédněte si vylepšené statistiky!

PARDUBICE — Další zajímavou novinkou oficiální internetové prezentace HC Moeller Pardubice je propracovanější systém statistik. Nyní si můžete vygenerovat prakticky cokoliv u jednotlivých hráčů, a to zpětně!

Statistický systém na www.hcpce.cz prošel zajímavou inovací, která by měla tato čísla ještě více zatraktivnit. Kromě toho, že pod každým zápasem Pardubic v O2 extralize a extralig juniorů a dorostu najdete vygenerovanou on line verzi zápisu o utkání, tak nyní si nově můžete u každého hráče vygenerovat jeho osobní bilanci v průběhu sezony.

Je to úplně jednoduché, stačí si najet na statistiky a kliknout na kterýkoliv statistický údaj v tabulce. Například v sezoně 2006/2007 vstřelil Michal Tvrdík 18 gólů v základní části. Když si na daný údaj kliknete, tak se vám vygeneruje tabulka zápasů v dané sezoně, ve kterých Michal Tvrdík vstřelil jeden nebo více gólů. Podobně to funguje u dalších statistik.

Pokud si u kteréhokoliv hráče kliknete na číslo počtu odehraných zápasů, objeví se vám tabulka všech zápasů, ve kterých daný hráč nastoupil. U brankářů jsou třeba zajímavé bilance zápasů, ve kterých udržel čisté konto, zajímavý je také například výpis zápasů podle procentuální úspěšnosti zákroků.