22.11.2007
(HoH)

Martin Richter míří do Södertälje SK na limitovaný transfer

Otázka, kam půjde obránce Martin Richter, je zodpovězena. Pardubický bek, který na východ Čech přišel před touto sezonou, odchází na limitovaný transfer do celku Södertälje SK, který hrají švédskou nejvyšší soutěž. Informaci přinesly oficiální stránky klubu a potvrdil ji generální manažer HC Moeller Pardubice Zbyněk Kusý: „Tento limitovaný transfer je pro nás nejlepším řešením v dané situaci. Martin Richter má dál u nás smlouvu,“ uvedl.

Martin Richter přišel před touto sezonou do Pardubic ze zámoří. „Občas se ale stává, že navrátivší se hráč ze zámoří nenaplní představy. To se holt stane. Takový návrat zpátky do Evropy není nikdy jednoduchý,“ pokračoval generální manažer HC Moeller Pardubice.

„Takový je holt hokejový život. Martinovi jsme vůbec nebránili v získání nového angažmá,“ doplnil Zbyněk Kusý na adresu devětadvacetiletého beka, jenž v Pardubicích odehrál v této sezoně sedmnáct zápasů s bilancí jedna asistence a dvanáct záporných bodů v hodnocení +/−.

Odchodem Martina Richtera ale nemusí skončit změny v kádru HC Moeller Pardubice. „Nedají se vyloučit další trejdy v mužstvu. Ale je složité je specifikovat,“ uzavřel Zbyněk Kusý.